پیام تقدیر خانواده های مسافران اتوبوس دهدشت_بوشهر از راننده ای که جان مسافران را نجات داد
به گزارش افق دنا بامداد دوشنبه ۲۷ تیر ماه در حادثه ای که منجر به برخورد یک دستگاه خودرو سواری پژو ۴۰۵ با اتوبوس مسافربری دهدشت_بوشهر شد، دو دستگاه دچار سوختگی کامل شدند که با درایت و اقدام به موقع راننده اتوبوس تمامی مسافران توانستند از این حادثه جان سالم به در ببرند.
بر همین اساس خانواده های این مسافران به منظور تقدیر از راننده این اتوبوس پیام تقدیری را نگارش نمودند که به شرح زیر می باشد:
من لم یشکر المخلوق، لم یشکر الخالق
ستایش خداوند فریضه ای است که هیچگاه از انسان گرفتار بلا و حوادث سلب نمی شود بلکه هر حادثه ای مرتبه ای از امتحان و آزمایش الهی است. حادثه اسکانیا مسافربری دهدشت به مقصد بوشهر در تاریخ ۱۴۰۱/۴/۲۷ برای سرنشینان و مسافرین یک امتحان و نجات الهی بود که تقدیر، قضا و قدر الهی بر آن گرفت که مسافرین با هوشمندی راننده اتوبوس با سلامتی کامل نجات پیدا کنند. گرچه برخورد پژو ۴۰۵ حادثه دلخراش و سنگینی برای خانواده های داغدار بود اما هوشمندی و درایت راننده اتوبوس جناب خیرالله عبدیپور در نجات و سلامتی همه مسافران بی تاثیر نبود و ما خانوادهای مسافران اتوبوس دهدشت به مقصد بوشهر بر خویش فرض می دانیم از راننده اتوبوس، جناب خیرالله عبدیپور که با مهارت بسیار بالا توانستند اتوبوس را کنترل و همه مسافران را در کمترین فرصت از اتوبوس پیاده کنند تقدیر و تشکر لازم را به عمل می آوریم.
از فرمانداری های شهرستان کهگیلویه و گچساران انتظار داریم خسارت وارده و حادثه آتش سوزی اتوبوس را تا حصول نتیجه مدیریت و پیگیری بفرمایند.
خانوادهای مسافران اتوبوس دهدشت به مقصد بوشهر
